Udflugt til Ribe

Vi deltager i genforeningsfesten og folkemødet

Udflugt til Ribe

I år er der 100 år siden, Sønderjylland stemte sig tilbage til Danmark og det bliver fejret og markeret i grænselandet. Således også i Ribe Stift, der var påvirket af begivenhederne dengang efter 1864.
Genforeningen markeres med fest og folkemøde i Ribe i dagene 21.- 24. maj, hvor der er masser af aktiviteter at deltage i.

Menighedsrådene i Torsted-Hover-Ølstrup har besluttet at årets ældreudflugt denne gang også bliver en sogneudflugt og at alle interesserede kører sammen i bus til Ribe torsdag 21. maj - altså Kr. Himmelfartsdag. Der kører bus fra Torsted kl. 10, fra Hover kl. 10.10 og fra Ølstrup kl. 10.20. Undervejs til Ribe vil der være et sandwichstop og vi skulle være fremme til den officielle åbning på Domkirkepladsen kl. 13. Kl. 15 er der festgudstjeneste i selve domkirken med både biskopperne fra Haderslev, Ribe og Slesvig.

Kl. 17.30 er der middag på Weiss Stue og herefter er der masser af muligheder for at se sig omkring og deltage i de forskellige aktiviteter. Nogle er gratis, andre kræver tilmelding, så kik nærmere på denne hjemmeside: http://folkemødeiribe.dk/ under datoen 21. maj.

Vi kører hjem igen kl. 21.

Der skal reserveres plads i Domkirken,  Tilmelding hertil senest 13. marts til Inge-Dorthe Kaasgaard på idk@km.dk eller telefon 9733 3309 og også gerne til turen så hurtigt som muligt, da der er rift om pladserne også til de forskellige aktiviteter.

Egenbetaling 175 kr., som bliver opkrævet på turen.